L'equip Wawot de la Farga a la First Lego League, entre els 120 millors del món


  • Comparteix:

La FLL posa a prova els coneixements de robòtica dels participants / Foto: ACN

La FLL posa a prova els coneixements de robòtica dels participants / Foto: ACN

L'equip de robòtica Wawot, de la Farga, opta a participar al Global Innovation Award, un certamen que reconeix els millors participants de la First Lego League (FLL), que va celebrar la final estatal a Logronyo fa dues setmanes. Així, el conjunt santcugatenc és un dels 120 millors del món que han participat a la competició. Només els 20 millors, però, viatjaran a Califòrnia per participar a una nova fase del torneig.

El professor de la Farga i entrenador del Wawot, Nacho Zaragoza, ha posat en valor la participació del centre educatiu a la FLL, amb quatre equips dels quals un es va classificar per a la final estatal per primera vegada i que, a més, opta a ser un dels millors del món.

Nacho Zaragoza

Són uns premis on hi participen 120 equips i se'n seleccionaran 20. Ara ens estem preparant per presentar el nostre projecte a aquest concurs.


Enguany la FLL plantejava als participants el repte 'Hydro Dynamics', amb el qual han de reflexionar, a través de la robòtica, sobre com es cerca, transporta i s'utilitza l'aigua.

Segon premi per al Viaró
L'equip Adan3Viaró de la Viaró Global School ha rebut el segon premi a la Inspiració a la final estatal de la FLL. Malgrat no endur-se el primer premi, que suposaria marxar a les finals internacionals del certamen, tant aquest conjunt com la resta de participants del Viaró aprofitaran els coneixements assolits per posar-los en pràctica.

L'entrenador de l'Adan3Viaró, Oriol Grèbol, ha explicat com ha viscut l'equip l'experiència.

Oriol Grèbol

Van fer una feina esplèndida. El segon premi a la Inspiració, que destaca el descobriment, l'esperit d'equip i la integració dels valors de la FLL.


A la final de Logronyo de la FLL va haver-hi més participants de Sant Cugat: l'Ubuntu de l'institut Arnau Cadell i el WaticsViaró de l'escola Viaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.