Professionals de l'otorrinolaringologia se citen aquest divendres a l'HUGC per abordar el futur de la cirurgia


  • Comparteix:

El centre hospitalari dóna servei a Sant Cugat / Foto: IDC Salud

El centre hospitalari dóna servei a Sant Cugat / Foto: IDC Salud

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) acull aquest divendres la segona Jornada d'actualització d'Otorrinolaringologia, una cita on els professionals del sector abordaran la cirurgia endoscòpica nasosinusal, un tipus d'intervenció quirúrgica amb la que es poden realitzar diversos procediments de forma mínimament invasiva a les fosses nasals i als sins paranasals. La trobada se centrarà en la patologia de via lacrimal, l'hemorràgia nasal, la patologia compressiva d'òrbita i els tumors de base de crani. La cita, que comença a dos quarts de nou del matí, s'allargarà fins les cinc de la tarda.

La iniciativa està organitzada pels doctors Juan Carlos Villatoro i Eduard Esteller del servei d'Otorinolaringologia de l'HUGC amb l'objectiu de mantenir el personal mèdic d'aquesta especialitzat actualitzat i compartir el coneixement. Sentim el doctor Villatoro.

Juan Carlos Villator

Un dels reptes és mantenir-nos connectats i explicar les metodologies que utilitzem. Aquesta informació ha de circular entre tots els col·legues i aquesta és una forma per aconseguir-ho.


La jornada anirà encapçalada per les ponències de professionals de gran reconeixement internacional de l'àmbit de l'oftalmologia i la neurocirurgia. A més de les xerrades, també es faran dues taules rodones sobre la dacriocistorrinostomia i la cirurgia endoscòpica de base de crani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.