Desarticulat un grup criminal relacionat amb assalts a pisos de Sant Cugat i sis municipis més


  • Comparteix:

Els Mossos van detenir als sospitosos el 3 de març a Ripollet / Foto: ACN

Els Mossos van detenir als sospitosos el 3 de març a Ripollet / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup de tres persones que havia robat més de 200 joies i 40 rellotges d'alta gamma en domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona. La policia relaciona els lladres amb 12 assalts en domicilis de Sabadell, Cerdanyola, Rubí, Ripollet, la Garriga, Montornès i Sant Cugat.

La investigació es va iniciar gràcies al testimoni d'un dels robatoris que va observar la fugida dels tres individus en un vehicle de lloguer. Els investigadors van identificar i localitzar els membres d'aquest grup delictiu. Arran de diferents vigilàncies, van poder relacionar aquestes tres persones amb cinc robatoris que sempre es realitzaven escalant l'edifici per forçar finestres o portes de balconades i accedir a l'interior dels domicilis.

El 2 de març el cos policial va detenir els membres del grup criminal a Ripollet justament quan sortien de robar d'un domicili i amb les joies sostretes encara a les butxaques. El dia següent es va registrar el pis on vivien a Rubí i es van recuperar joies i rellotges de gran valor. La investigació continua oberta amb l'objectiu d'esbrinar si els detinguts estan relacionats amb més robatoris a partir de l'estudi dels objectes recuperats al domicili dels investigats.

Els objectes recuperats s'han començat a retornar a les víctimes que s'han pogut identificar. La resta es publicaran pròximament a l'exposició virtual d'objectes recuperats del web dels Mossos d'Esquadra. Els tres arrestats han ingressat a presó preventiva per ordre de l'autoritat judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.