Els Gausacs mantenen la línia ascendent a Barberà amb l'objectiu proper dels castells de 8


  • Comparteix:

Imatge del 5 de 7 dels Gausacs a Barberà / Foto: Castellers de Sant Cugat

Imatge del 5 de 7 dels Gausacs a Barberà / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat han completat aquest diumenge a Barberà del Vallès un 2 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 7, a més de dos pilars de 4 i un vano de 5. La colla santcugatenca treballarà aquesta setmana per portar a plaça els primers castells de 8 de la nova temporada la setmana que ve a Manresa.

Els Gausacs s'han mostrat 'molt contents' després de l'actuació pel fet d'haver descarregat totes les construccions que han intentat. A més, també valoren l'assistència de prop de 130 persones i la 'línia ascendent' que volen mantenir. El cocap de colla, Èric Bellmunt, ha explicat a Cugat.cat que, si tot va bé, portaran a plaça la setmana que ve a Manresa algun castell de 8.

Èric Bellmunt

Depèn de com vagi la setmana d'assajos portarem algun castell de 8. No ens volem estressar perquè surti un castell de 9, quan estigui estarà.


Bellmunt també ha fet una crida a la ciutadania perquè assisteixi als assajos i 'fer créixer' la colla. Els Gausacs han actuat juntament amb els Saballuts, els Cargolins i els Castellers de Cornellà.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.