Un centenar d'atletes participaran dissabte a la final catalana de 'Jugant a l'atletisme' a la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Guinardera acull la Final de Catalunya de 'Jugant a l'atletisme' aquest dissabte a les deu del matí. Un centenar d'atletes de categoria aleví, tant masculina com femenina, participaran en aquest campionat amb una desena de representants de les escoles de Sant Cugat. El primer i segon classificat de cada categoria aniran a la Final Espanyola que es disputarà a Lorca en el mes de maig.

'Jugant a l'atletisme' va nèixer per fomentar aquest esport a les escoles a través del joc. Després de fer fa uns dies el campionat en clau local, ara arriba el torn de la Final de Catalunya, on s'espera la participació d'un centenar d'atletes. En categoria masculina i femenina, d'edat aleví, han confirmat la seva presència escoles procedents de Barcelona, Castellar i Sant Cugat del Vallés. Precisament hi haurà una desena d'atletes santcugatencs, cinc en categoria masculina i cinc femenina.

L'organitzador de 'Jugant a l'atletisme', Oswaldo Romero, comenta quin és l'esperit de la prova.

Oswaldo Romero

La idea és fer jocs d'atletisme i fomentar-lo a les escoles entre els nens i nenes. La Jaël Bestué, la gran esperança de l'atletisme català i espanyol, va començar a 'Jugant a l'atletisme'.


Els dies 11, 12 i 13 de maig la ciutat murciana de Lorca acollirà la Final Estatal. Els dos primers classificats, tant masculins com femenins en la Final Catalana d'aquest dissabte, obtindran el bitllet per a l'estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.