Mestres i famílies sumen esforços un cop més a l'escola l'Olivera per apropar la ciència als alumnes


  • Comparteix:

La Setmana de la Ciència arriba a la 7a edició a l'escola l'Olivera. Una vegada més, mestres i famílies sumen esforços per convertir les aules del centre en petits laboratoris i espais de descobriment per despertar la vocació científica dels alumnes. A través d'una setantena de tallers els més petits posen en pràctica coneixements de disciplines com l'arquitectura, l'astronomia, la genètica i la microscòpia, entre d'altres.

A més d'apropar la ciència als infants d'una forma lúdica la proposta vol potenciar el vincle amb les famílies. Ho ha explicat la directora del centre, Laura López.

Laura López

És aprofitar tot el potencial que tens aquí dia a dia i que moltes vegades desconeixes. Així guanyes no només l'apropament de la ciència a l'escola sinó que a més treballes el vincle família, escola, alumnes, que és un dels nostres grans objectius.


De fet, la complicitat i la implicació de les famílies és un factor clau per a l'èxit d'aquesta iniciativa. Aquest any una cinquantena de familiars fan possible la Setmana de la Ciència. La Montse Lleixà és una de les mares que ha participat a l'edició d'enguany.


Set anys després del seu naixement la iniciativa garanteix l'entusiasme dels nens, que s'impliquen en els experiments i aprenen les teories científiques d'una forma pràctica. Així ho han explicat els alumnes a Cugat.cat.

Alumnes

Totes les classes fan experiments i ens ho passem molt bé, nosaltres n'estem fent un amb musclos./ L'escola fa tallers i venen pares o mestres a fer-nos experiments i ens ho passem molt bé./ Primer hem posat sucre, després aigua i ens hem embrutat les mans.


Les activitats s'allargaran fins divendres i un cop més tenen la participació d'investigadors externs de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.