Sorea i la Fundació Guru signen un conveni per finançar el transport privat de l'entitat


  • Comparteix:

La signatura de l'acord s'ha fet a la sala Ginesta de l'ajuntament / Foto: Premsa Sant Cugat

La signatura de l'acord s'ha fet a la sala Ginesta de l'ajuntament / Foto: Premsa Sant Cugat

La subministradora d'aigües Sorea i la Fundació Privada Guru, que atén persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per finançar el microbús que utilitzen els usuaris de l'entitat per desplaçar-se quan no ho poden fer amb transport públic. Sorea fa una aportació de 10.000 euros que la fundació utilitzarà per pagar part de la despesa d'aquest transport, com el conductor, l'assegurança, el combustible i el manteniment, entre d'altres, que l'entitat xifra en 28.700 euros a l'any.

El president de la fundació, Francesc Pèlach, ha agraït a Sorea la seva col·laboració i ha explicat què suposa tenir un transport alternatiu als usuaris del centre.

Francesc Pèlach

La idea és facilitar que aquesta mainada pugui sortir, es pugui desplaçar i pugui participar de la vida d'una societat que també és la seva. Per això s'agraeix aquesta dedicació del món empresarial que sempre se'l té com a fred però que també té cor.


El gerent de la companyia d'aigua, Sergi Pla, ha expressat la satisfacció de l'empresa per 'poder col·laborar amb les entitats locals'.

Sergi Pla

Per part nostre com sempre, i més amb Sant Cugat, espero que durant molts anys més puguem fer seguir fent aquestes aportacions a les entitats de caire social.


Tot i que el consistori no col·labora directament en aquest acord, la sala Ginesta de l'ajuntament ha acollit la signatura del conveni on la tinenta d'alcalde de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, ha celebrat que entitats i empreses treballin conjuntament.

La Fundació Privada Guru suma aquest any 50 anys treballant amb persones amb TEA i amb discapacitat intel·lectual amb la voluntat de millorar la seva qualitat de vida. En aquests moments l'entitat atén 37 usuaris a la residència de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.