Si aquest cap de setmana ets a Sant Cugat, no et perdis les activitats que et proposa la ciutat


  • Comparteix:

L'església i el museu del Monestir acolliran diverses activitats

L'església i el museu del Monestir acolliran diverses activitats

Sant Cugat proposa aquest cap de setmana una quinzena d'activitats per a tots els públics i edats. Les misses de Dissabte Sant, la vetlla Pasqual i el diumenge de Pasqua de Resurrecció marquen l'agenda litúrgica mentre que les visites guiades al Monestir, a la capella de de Sant Domènec i a Cal Gerrer protagonitzen les propostes culturals. Tampoc faltaran les activitats dirigides al públic familiar com els tallers de circ del centre comercial i el Vintage Fest del Mercantic.

Dissabte
Les propostes per aquest dissabte comencen a les nou amb l'oració del matí a l'església del Monestir. A les dotze del migdia el Museu del Monestir proposa una visita guiada conduïda per persones amb la síndrome d'Asperger. Mitja hora més tard els més petits de casa podran gaudir de l'espectacle de clowns 'Somriures a la maleta' del Sant Cugat Centre Comercial.

El mateix espai proposa a dos quarts de sis de la tarda una cercavila de xanquers. La Vetlla Pasqual, a dos quarts d'onze de la nit, posarà el punt final a la jornada.

Diumenge
L'església del Monestir serà l'escenari de sis misses de diumenge de Resurrecció. Les cerimònies seran a les nou, les onze, les dotze i un quart de dues del migdia i a les set i dos quarts de nou del vespre.

El Mercantic proposa un diumenge més la Vintage Fest, una fira amb objectes antics, decoració, interiorisme, gastronomia i música en directe que arrencarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins les tres del migdia.

En clau cultural, a les onze del matí es podrà visitar la capella de Sant Domènec. Una hora més tard hi ha dues propostes de visita guiada; una a l'exposició 'Oració, treball i poder' i l'altre a Cal Gerrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.