Veïns del Parc Central estudien denunciar l'Ajuntament per la rotonda de la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'alcalde reitera que la rotonda està ben construïda i just a la intersecció entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera

L'alcalde reitera que la rotonda està ben construïda i just a la intersecció entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera

Un grup de veïns del Parc Central està estudiant emprendre accions judicials per forçar l'Ajuntament a reconsiderar la ubicació i el tamany de la rotonda de la carretera de Vallvidrera. Els veïns creuen que l'equip de govern els ha donat l'esquena i ha tancat la negociació sense tenir en compte l'opinió dels afectats. L'alcalde, de la seva banda, reitera que la rotonda està ubicada, seguint criteris tècnics, a la intersecció entre la carretera de Vallvidrera i el carrer Manel Farrés.

La nova rotonda del Parc Central continua generant polèmica. Després de diverses reunions amb l'Ajuntament, alguns veïns afectats per aquesta rotonda ja han anunciat noves mobilitzacions i no descarten emprendre accions judicials per frenar aquest projecte. El seu objectiu és forçar l'equip de govern a replantejar-se la ubicació de la rotonda, que ells consideren massa gran i excessivament propera a les vivendes.

Els afectats estan en contacte amb un bufet d'advocats que els assessorarà sobre les possibles accions a emprendre, i asseguren que les negociacions amb l'Ajuntament s'han trencat definitivament. Xavier Gili és un dels portaveus dels veïns.

Xavier Gili

Un bufet especialitzat en urbanisme ens ho està mirant, i després decidirem quines accions emprenem. L'Ajuntament ha tancat la negociació i ja no hi tenim relació.


Davant d'això, l'alcalde ha recordat que va ser la pròpia associació de veïns del Parc Central la que va demanar que es construís una rotonda en aquesta zona amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que circulen per la carretera de Vallvidrera.

Pel que fa al tamany i emplaçament de la rotonda, Lluís Recoder ha remarcat que la construcció s'ha fet seguint les indicacions dels tècnics i que la rotonda està ubicada just a la intersecció entre Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera.

Lluís Recoder

Explicar la meva sorpresa i reiterar que la rotonda està just a la intersecció de la carretera de Vallvidrera i el carrer Manel Farrés, on els tècnics diuen que s'ha d'ubicar.


Recoder ha afegit que, tal i com demanaven els veïns, l'ampliació de la carretera de Vallvidrera s'ha deixat per més endavant, i ha assegurat que, lluny de reduir la qualitat de vida, la nova rotonda disminuirà els sorolls del trànsit i augmentarà la seguretat a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.