Una desena d'intervencions dels Bombers pels efectes del vent a Sant Cugat


Temes relacionats

Precaució davant la possibilitat de fortes ratxes de vent a Sant Cugat (31/mar/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una branca caiguda

Imatge d'arxiu d'una branca caiguda

El vent ha provocat aquest dissabte la caiguda de diverses branques d'arbres i el despreniment d'elements, fet que ha obligat a intervenir als Bombers de la Generalitat. Fins a una desena d'actuacions ha realitzat el cos a Sant Cugat, totes elles sense incidències greus.

El primer avís s'ha rebut gairebé a dos quarts d'onze del matí per un para-sol caigut a un terrat al carrer Major. Poc després els Bombers han intervingut al carrer de l'Abat Armengol per un arbre a punt de caure, així com al carrer de Puig i Cadafalch per un tros de pollancre caigut.

També han rebut un avís a dos quarts de dotze del matí al carrer d'Albacete per un arbre caigut a la via i s'han desplaçat fins al carrer de Francesc Moragas per una claraboia que s'havia desprès.

L'episodi de vent ha continuat durant la tarda, quan els Bombers han retirat la tela asfàltica de l'església de Sant Joan Baptista de Mira-sol que havia caigut. El mateix han fet amb el sostre de la marquesina de la parada d'autobús de l'avinguda de Rius i Taulet, que perillava. També han intervingut a la Floresta, on ha caigut un pi al carrer de Baladre que dificultava el trànsit de vehicles.

Gairebé a les cinc de la tarda, s'ha notificat un altre avís per un arbre al Club Esportiu Valldoreix que han hagut de tallar i retirar, i una branca caiguda al carrer d'Osca. L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat ha participat en les tasques de retirada de tres arbres.

Els Bombers de la Generalitat han rebut 89 avisos per vent a la regió metropolitana nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.