L'Olivera tanca una setmana dedicada a l'autisme dibuixant un gran mosaic al pati


  • Comparteix:

L'escola l'Olivera ha posat punt final a una setmana dedicada a treballar sobre el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) amb un gran mosaic al pati. Els 490 alumnes del centre s'han vestit amb samarretes de colors en forma de quatre peces de puzzle i un cor que les envoltava. Durant tota la setmana, els estudiants han treballat al voltant del trastorn, que pateixen alguns infants del centre.

Els professors han explicat a Cugat.cat que els alumnes han respost molt bé a les activitats de la setmana i que la iniciativa ha servit per conscienciar-los. Eva Casanova ha remarcat la bona predisposició dels estudiants.

Eva Casanova

Ha sigut molt bonic, hi havia alumnes que no eren ni conscients que hi havia aquests nens a l'escola. Hem treballat la diversitat i la diferència i ens ha servit per sensibilitzar-nos.


Per altra banda, els infants han aprofitat també l'experiència per conèixer millor els seus companys d'escola. Ho han explicat Leia Gazo, Nora Soler, Genís Marcet i Samuel Parra.

Alumnes

Tenim molta sorti de tenir les persones que tenim perquè podem apreciar la gent tal com és. / Els autistes no són tan diferents a nosaltres. / Són uns nens meravellosos i estem molt contets. / Puc jugar amb ells i són com nosaltres.


La iniciativa s'ha fet coincidint amb el Dia Mundial de l'Autisme, que es commemora el 2 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.