Asdi valora el 'canvi d'etapa' i s'obre a nous projectes en el 37è sopar benèfic de l'entitat


  • Comparteix:

Prop de 200 persones han assistit aquest dissabte al 37è sopar benèfic de Asdi, el primer d'una 'nova etapa' de col·laboració de l'entitat amb Catalònia Fundació Creactiva, que gestiona des de fa un any els serveis d'atenció directa que prestava Asdi. Des de l'associació fan un balanç 'molt positiu' del canvi, que 'ha assegurat la viabilitat econòmica' de l'entitat i, a més, li ha permès continuar la tasca d'ajuda a persones amb discapacitats i a les seves famílies. El sopar també ha comptat amb la tradicional tómbola solidària de productes de diversos comerços i establiments de la ciutat.

El president d'Asdi, Enric Tomàs, ha explicat que l'objectiu de l'associació no ha canviat malgrat el traspàs.

Enric Tomàs

L'any passat ja vam presentar el traspàs del servei d'atenció directa a Catalònia Fundació i el balanç és molt positiu. Asdi ha deixat de fer això per fer altres coses i el nostre objectiu no ha canviat, seguim treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.


De la seva banda, el director general de la Catalònia Fundació Creactiva, coorganitzadora de l'acte, el doctor Joaquim Serrahima, ha posat en valor la tasca de l'entitat i la col·laboració amb Asdi.

Joaquim Serrahima

Asdi segueix existint com a entitat però no té una funció directa de prestació de serveis, ara ho fem nosaltres. Som una entitat relativament gran, amb 950 persones al nostre càrrec i ens dediquem a facilitar-los la vida.


Els representants de totes dues entitats han posat sobre la taula en els seus parlaments la importància de 'conscienciar' la societat per a què les persones amb discapacitats 'siguin reconegudes' i tinguin les mateixes oportunitats que la resta.

El sopar també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a més d'altres representants polítics i regidors de l'Ajuntament i de l'EMD de Valldoreix. Conesa ha destacat els valors que aporta Asdi a la ciutat per 'fer-la millor' i també ha posat en valor 'el reconeixement' de Sant Cugat, després de 37 anys, cap a l'entitat.

Mercè Conesa

Van començar des del voluntariat però de seguida van comptar amb la complicitat i l'acompanyament de l'Ajuntament i també de tota la ciutat, que reconeix aquesta entitat com una de les més identificatives amb la característica solidària de Sant Cugat.


A més de la tómbola solidària, en què s'han sortejat productes donats per establiments de la ciutat, l'acte ha finalitzat amb una desfilada de dones organitzada per la botiga de roba Andagua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.