L'hotel Qgat, distingit pel seu compromís amb la sostenibilitat


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior de l'hotel / Foto: web hotel Qgat

Imatge de l'exterior de l'hotel / Foto: web hotel Qgat

L'hotel Qgat és una de les 20 empreses i serveis turístics del Vallès Occidental reconegudes amb el distintiu Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere 2017, un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR) i gestionat pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental i la Cambra de Comerç de Barcelona. Es tracta d'un reconeixement renovable anualment a través de l'assistència i l'organització de jornades formatives i tallers i amb una avaluació revisada per la Taula de Sostenibilitat.

La membre de l'administració de l'hotel Qgat Marta Vidal ha destacat el compromís de l'empresa amb un turisme responsable.

Marta Vidal

Des de l'hotel Qgat som molt conscients de mantenir un desenvolupament turístic sostenible de la nostra activitat. Per a nosaltres és molt important i per això adoptem compromisos com aquest. Per tal de minimitzar l'impacte ambiental adoptem polítiques de turisme responsable.


Vidal ha afegit que des de l'empresa també fan formació als treballadors per fomentar les bones pràctiques per reduir l'impacte mediambiental. Aquest és el primer any que l'hotel obté el reconeixement Biosphere, tot i que ja estava reconegut amb el Sistema Integral de qualitat turística espanyola (SICTED), un altre certificat impulsat per la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.