L'alumnat pot resoldre dubtes i conèixer l'oferta a les 5es Jornades de Formació professional


  • Comparteix:

El Casal Torreblanca acull aquestes jornades / Foto: Localpres

El Casal Torreblanca acull aquestes jornades / Foto: Localpres

El Casal de Torreblanca acull entre aquest dimarts i dimecres les 5es jornades de Formació Professional, una cita que serveix per orientar els joves que acaben l'etapa educativa obligatòria. La sessió de dimarts anirà centrada en la formació professional de grau mitjà i les alternatives sense la secundària, i la de dimecres als graus superiors, l'accés a la universitat des de cicles formatius i el mercat laboral. Les jornades comencen a les nou del matí i s'allarguen fins a les dues de la tarda.

L'objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer l'oferta de formació professional a Sant Cugat i resoldre dubtes de l'alumnat, així com orientar els joves en la tria dels seus estudis. La iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona, que també posa a disposició punts d'orientació personalitzada i xerrades, i es desenvolupa coincidint amb el període previ a les preinscripcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.