Obert un concurs per gestionar el nou servei de bar de l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu, al número 16 de l'avinguda de Gràcia / Foto: Ateneu.cat

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu, al número 16 de l'avinguda de Gràcia / Foto: Ateneu.cat

L'Ateneu Santcugatenc, ubicat al número 16 de l'avinguda de Gràcia, obrirà un bar a la seu i ha engegat la convocatòria d'un concurs públic per triar el gestor del nou servei. L'espai sotmès a concurs és un 'food truck' instal·lat de forma fixa al pati de la Casa Jaumandreu, seu de l'entitat, amb què es pretén satisfer una demanda que els socis fan des que l'Ateneu s'hi va traslladar. La convocatòria del concurs s'ha obert aquest dimarts i es tancarà el 25 d'abril.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que els aspirants a gestionar aquest servei han de compartir els valors de l'entitat.

Toni Ramon

Que la gestió sigui respectuosa amb el medi ambient i els productes de quilòmetre zero. També que ens proposin activitats socioculturals.


La infraestructura destinada al servei és un remolc totalment nou i equipat i està previst l'ús d'un magatzem extern, lavabo i terrassa. Les bases del concurs es poden consultar aquí i els interessats poden demanar més informació enviant un correu electrònic a comunicacio@ateneu.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.