L'Assemblea d'Infants de la Floresta reivindica millores de seguretat en el camí escolar


Temes relacionats

El Consell d'Infants de la Floresta comença a treballar amb l'objectiu de constituir-se al setembre (11/feb/17)


  • Comparteix:

L'Assemblea d'Infants de la Floresta reivindica un reforç de la seguretat del camí escolar i aquest dimecres ha fet una passejada per identificar tots els punts perillosos susceptibles de millora. Una vintena de nens i nenes han recorregut el trajecte entre l'escola La Floresta i el parc de la Mimosa i han demanat accions com eixamplar les voreres, afegir senyalitzacions pels vehicles i un pas de vianants, o facilitar la circulació de bicicletes. A partir d'aquí, es recolliran propostes de millora i s'estudiarà quines es poden assumir amb els 3.000 euros de lliure disposició destinats als infants.

Alguns dels participants de la passejada expliquen quins elements conflictius creuen que cal solucionar.

Assemblea d'Infants

Una de les coses que em sembla important és la barana a l'altre costat del túnel perquè correm menys perill / Les voreres són molt estretes, no podem passar tots / La rotonda és perillosa perquè els cotxes no van amb compte / Per anar a l'skatepark s'ha de donar una volta enorme, seria més fàcil amb un pas de zebra.


D'aquí un mes s'exposaran les fotografies dels punts més perillosos a la plaça de l'estació del districte i es recolliran propostes de millora. Una de les dinamitzadores de l'Assemblea d'Infants, Isabel Vicente, explica quin serà el següent pas.

Isabel Vicente

D'aquestes propostes que surtin, poden passar tres coses. Unes que siguin tècnicament inviables, altres que no siguin assumibles amb els 3.000 euros però que es poden vehicular, i altres que sí que són assumibles.


L'Assembla d'Infants gestiona una partida de lliure disposició del consell de barri dotada amb 3.000 euros, que l'any passat va administrar l'Escola La Floresta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.