Gairebé exhaurides les entrades per assistir a la cerimònia d'entrega dels premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Pep Plaza / Foto: Web de l'actor

Pep Plaza / Foto: Web de l'actor

Les últimes entrades per assistir gratuïtament a la cerimònia d'entrega dels premis Esport en Marxa estan disponibles durant aquestes últimes hores abans de l'inici de la gala dijous a dos quarts de vuit del vespre. El Teatre-Auditori serà l'epicentre d'aquesta cita esportiva santcugatenca que arriba a la 21a edició amb l'humorista Pep Plaza com a principal reclam. L'actor dels programes televisius 'Polònia' i 'Crackòvia' oferirà les interpretacions que l'han popularitzat. Les invitacions es poden obtenir a Cugat.cat, a l'Oficina de Turisme i a la web del Teatre-Auditori.

Els premis Esport en Marxa s'inclouen en els actes de la Ciutat Europea de l'Esport. Són uns reconeixements organitzats pel mitjà de comunicació multimèdia Cugat.cat per premiar els millors esportistes, equips, entrenadors, directius, clubs i entitats de Sant Cugat de la temporada 2016-2017.

Els assistents gaudiran d'una gala atractiva amenitzada per Plaza però que, a més, estarà endolcida per Chocolat Factory amb productes i sorpreses relacionades amb el món de l'esport i on el toc artístic i musical l'aportarà l'escola Fusió que oferirà una actuació musical i un espectacle vinculat amb la gimnàstica. I és que una multitud de col·laboradors se sumen a aquesta proposta de Cugat.cat per contribuir que sigui una gala especial per a la ciutat i l'esport santcugatenc. La Nit de l'Esport té el patrocini de Toyota, l'Ajuntament de Sant Cugat i la Ciutat Europea de l'Esport. El 'Tot Sant Cugat' i Thinkinksport també són col·laboradors. El CAR Sant Cugat i el Teatre-Auditori també donen suport en l'organització.

Un nit marcada per la solidaritat
Aquest any, la cita, prevista de dos quarts de vuit de la tarda a les nou del vespre, tindrà una vessant solidària amb el Campus Sant Cugat-Índia de futbol i bàsquet organitzat per cinc clubs esportius del municipi (Sant Cugat Esport FC, Junior, Mira-sol Baco, UESC i QBasket) amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer a Anantapur. Es demana als assistents que portin a la cerimònia pilotes de futbol i bàsquet, que seran entregades aquest estiu a l'Índia als campus dirigits per les entitats de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.