Esade Creàpolis inaugura la Rambla de la Innovació amb el repte de 'construir un ecosistema innovador'


  • Comparteix:

Esade Creàpolis ha inaugurat aquest dijous oficialment la Rambla de la Innovació, cinc laboratoris, situats al carrer principal del campus, destinats a donar suport a iniciatives tecnològiques i creatives en el món empresarial. El FabLab Sant Cugat, l'eWorks, l'eGarage, el Fusion Point i la Decision Room formen part de l'aposta de la institució educativa, que celebrarà l'any vinent el desè aniversari de les instal·lacions.

Els cinc espais de la Rambla estan pensats per respondre a tots els estadis pels quals passa una idea abans de convertir-se en realitat i minimitzar el màxim possible els errors en la presa de decisions. Així, els estudiants tenen accés a espais per compartir idees embrionàries entre ells i amb estudiants d'altres disciplines, a recursos per portar a la pràctica aquests projectes, per fabricar prototips i per fer exploracions de mercat per ajustar el llençament final del producte.

El director general d'Esade Creàpolis, Oriol Alcoba, ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta inauguració es tanca la primera fase del projecte del campus de Sant Cugat i que l'objectiu ara és consolidar-lo com a referència en la innovació.

Oriol Alcoba

Volem construir un sistema realment innovador en el qual hi hagi entitats públiques, privades, empreses, coneixement d'Esade que serveixi per provar nous productes i serveis.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor l'aposta de la ciutat per instal·lacions com la de l'escola de negocis.

Mercè Conesa

Nosaltres entenem que universitat i ciutat es retroalimenten de manera conjunta. Estem molt contents de l'aposta que vam fer perquè Esade estigui present a la ciutat.


Una visita a les instal·lacions i un vermut han servit per inaugurar l'espai en un acte que ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.