El cicle 'Famílies en Xarxa' de Cal Temerari arrenca aquest dissabte amb una xerrada sobre l'ús de la tecnologia


  • Comparteix:

La iniciativa comença aquest dissabte i s'allargarà fins a finals de juny.

La iniciativa comença aquest dissabte i s'allargarà fins a finals de juny.

Cal Temerari presenta les noves activitats de la iniciativa 'Famílies en Xarxa', un cicle de xerrades i tallers orientats a la transformació de les pràctiques familiars d'oci i a fomentar dinàmiques participatives entre diferents franges d'edat, tot plegat des d'una perspectiva crítica. La primera xerrada d'aquest 'espai de criança conscient' és aquest dissabte i abordarà els usos de les noves tecnologies a la infància i l'adolescència. Fins al 30 de juny, coincidint amb la Festa Major Alternativa (FMA), també es tractaran altres temes com el deslletament respectuós o la relació dels infants amb la natura i amb les arts plàstiques.

En tots els casos es tracta d'activitats finançades amb taquilla inversa i l'objectiu és promoure la reflexió i la construcció de noves mirades. El calendari complet d'activitats és el següent:

Families en xarxa




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.