Les JERC i la Coordinadora d'Entitats de Solidaritat inicien una campanya conjunta


  • Comparteix:

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) començaran el proper dia 25, amb una xerrada, una campanya de solidaritat que realitzaran conjuntament amb la Coordinadora d'Entitats Solidàries. En la conferència que donarà el tret de sortida es debatrà sobre el Fòrum Social Europeu de Londres, que se celebra aquest cap de setmana.

Les JERC de Sant Cugat, juntament amb la Coordinadora d'Entitats Solidàries, engegaran el dia 25 una campanya per acostar els valors solidaris a la societat. Els actes començaran amb una xerrada a dos quarts de nou del vespre a l'Ateneu, en la qual participaran un membre de la Xarxa de Mobilització Global i una activista de l'Observatori del Deute, que parlaran sobre el Fòrum Social Europeu que se celebra aquest cap de setmana a Londres.

Ramon Puigneró, portaveu de les JERC a Sant Cugat explica els motius de participar en la campanya.

Ramon Puigneró

Hem entès que en el tema social aquí a Sant Cugat hi ha bastant debat. Les JERC volem aportar el nostre gra de sorra fent concienciació social.


Està previst que la campanya solidària s'allargui fins el desembre. De cara al Nadal es vol potenciar el consum responsable, i per això les JERC cediran la seu del carrer Rosselló perquè es puguin difondre iniciatives com la Banca Ètica o el Comerç Just.

Ramon Puigneró

Les JERC tenim pensat en un futur establir-nos com a una seu del Comerç Just i tocar el tema de la Banca Ètica perquè creiem que als sancugatencs els pot interessar


S'espera que al llarg dels tres mesos que durarà la campanya es realitzin diferents actes i xerrades que si bé ja estan pensades, encara no s'han donat a conèixer públicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.