Acord pioner per impulsar en xarxa l'economia social i solidària


  • Comparteix:

Julià Mestieri, Guernica Facundo i Narcís Sànchez han formalitzat l'acord a Cal Temerari

Julià Mestieri, Guernica Facundo i Narcís Sànchez han formalitzat l'acord a Cal Temerari

Cal Temerari i LabCoop han signat un conveni de col·laboració pioner per a la promoció en xarxa de l’economia social i solidària. L'acord permetrà a les dues entitats compartir espais físics de treball a Sant Cugat i a Barcelona, intercanviar coneixements, experiències i activitats formatives. L'objectiu comú és impulsar projectes d'emprenedoria social cooperativa per transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental del país.

L'aliança és un pas endavant per al projecte de Cal Temerari, SincroCoop, que està apostant per ampliar els serveis amb col·laboracions en xarxa com són l'Ateneu Cooperatiu del Vallès o el Grup d’Estalvi local.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri destaca la importància de l'acord i detalla quins avantatges proporciona.

Julià Mestieri

A àmbit pràctic el fet d'accedir a un espai de Barcelona i les seves formacions és molt important.


La sòcia de LabCoop Guernica Facundo explica que l'objectiu és que aquest acord sigui la llavor d'una xarxa amb altres projectes similars arreu de Catalunya.

Guernica Facundo

No ens volem isolar de la resta de Catalunya. Hi ha altres entitats que estan fent coses similars a nosaltres: espais de cotreball, incubació de nous projectes cooperatius, etc. Tenim ganer de fer aliances i treball en comú.


LabCoop, que forma part d'ECOS Grup Cooperatiu, és una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre que acull iniciatives com l'observatori DESC, la banca ètica FIARE o el mitjà de comunicació Crític, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.