La diada de Sant Ponç portarà diumenge a casa castells dels Gausacs inèdits aquesta temporada


  • Comparteix:

Els Castellers van descarregar el 4d8 l'any passat

Els Castellers van descarregar el 4d8 l'any passat

Sant Cugat viu aquest diumenge una nova Diada de Sant Ponç, on els Gausacs es posaran a prova i intentaran portar a casa algun dels castells que encara no s'han vist aquesta temporada. L'actuació tindrà lloc a les dotze del migdia a la plaça d'Octavià amb la companyia dels Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova.

La colla despertarà el poble aquest diumenge a partir de les nou del matí amb les matinades, que partiran des del local social dels Gausacs, a la plaça Can Quitèria. La cercavila arribarà a quarts de dotze a la plaça d'Octavià, on a les dotze tindrà lloc l'actuació de la colla.

Els camises verdes tenen marcat en el calendari el 5 de 8 i el 3 de 9, que volen portar a plaça de cara a la Festa Major. Per això cada actuació és una passa més en aquest recorregut i així serà també Sant Ponç, com ha destacat un dels cap de colla, Toni Serra.

Toni Serra

La idea és fer algun castell que no s'hagi vist aquesta temporada. És créixer una mica més assolint objectius que ja van aconseguir la temporada anterior.


Una vegada acabada l'actuació, a les tres, tindrà lloc un dinar popular. Les activitats acabaran als volts de les sis de la tarda amb la música de Pascual i els Desnatats.

Dissabte
La ciutat ha escalfat motors per a Sant Ponç aquest dissabte amb la Fira d'alimentació i l'actuació de vigílies dels Gausacs. Els camises verdes han compartit plaça amb els Castellers de Terrassa i els de Sant Pere i Sant Pau. Al vespre tindrà lloc el tradicional sopar amb els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.