Cap de setmana marcat per les propostes musicals i familiars


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició del Llibre Gegant

Imatge de l'última edició del Llibre Gegant

La música i les propostes familiars són les protagonistes d'un cap de setmana amb activitats per a tots els gustos. El St.QBlack, Sant Ponç i la Festa del Llibre Gegant són les tres cites destacades de l'agenda, que es complementa amb visites guiades, teatre i activitats esportives.

Dissabte
El dissabte arrenca a les nou del matí amb el Mercat de Pagès que l'Ateneu instal·la a la plaça de Sant Pere i el carrer Major.

Les fires i els tallers ocuparan bona part del matí. A les deu del matí, la Casa de Cultura acollirà el curs 'Intel·ligències múltiples 0-3. Recursos pedagògics a l'aula', mentre que a la plaça d'Octavià i el carrer Major hi haurà la Fira de Sant Ponç d'alimentació artesana.

La cultura també tindrà el seu protagonisme amb el punt d'intercanvi de llibres i l'espectacle de titelles 'La mongetera màgica' a la Biblioaccés Vall d'Or, un a les deu del matí i l'altre a les onze. Els actes esportius s'iniciaran amb l'entrega de premis de la 60a Marxa Infantil, també a les onze.

Per la seva banda, el Celler Modernista acollirà una jornada de jocs de taula tradicionals a dos quarts de dotze del matí. A més, el Centre d'Art Maristany serà escenari d'un festival de performance. A l'Ateneu hi tindrà lloc una sessió de dansa amb nadons a les dotze del migdia, l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels acollirà el concert de Webert & Copland i la Biblioteca Central Gabriel Ferrater organitza l'espectacle familiar de clown 'El globus vermell'. Per acabar les activitats del matí, al punt de les dotze del migdia començarà el St.QBlack Urban Clash.

La tarda l'obre a les cinc una nova visita guiada al Monestir, organitzada pel Museu. Mitja hora més tard la Casa Aymat acull el taller de ceràmica 'Fes el teu joc de tres plats'. També hi ha espectacles de diversos tipus, com les titelles a Can Ninot i la màgia de David Baró al Cafè Auditori. A la mateixa hora, a les sis de la tarda, actuació castellera amb la vigília de Sant Ponç a la plaça de Pep Ventura i mitja hora més tard torn per a les sardanes a la plaça d'Octavià.

Finalment, el Centre d'Art Maristany porta a les set de la tarda un cinefòrum amb la pel·lícula documental 'El gran éxtasis del escultor de madera Steiner' i el St.QBlack Urban Clash tanca les sessions de vespre i de nit. Per acabar més música, perquè el concurs 'Desperta', que decidirà tres grups que actuaran durant la Festa Major, arriba a la seva final al Casal Torreblanca a partir de les deu de la nit.

Diumenge
Diumenge també ve carregat d'activitats per a tots els gustos. A les nou del matí tindrà lloc una nova passejada per Collserola i mitja hora més tard el Mercantic acull un nou mercat d'arts i artesania. El Parc Central és l'escenari, a partir de les deu, d'una nova cursa d'orientació familiar organitzada per l'OMET i a les onze serà el torn de la 24a Festa del Llibre Gegant a la plaça de Barcelona. Les propostes familiars es completen amb la projecció a Cinesa de 'La petita Anna i el Tiet Llargarut' i els titelles de Can Ninot amb 'Pinotxo', a les dotze.

El patrimoni centra part de l'agenda amb la jornada de portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres, la visita guiada al Monestir, la visita a l'exposició permanent del tapís a la Casa Aymat. Totes tres a partir de les dotze del migdia.

Al punt del migdia la plaça d'Octavià es converteix en l'epicentre amb la Diada de Sant Ponç dels Gausacs.

Ja a la tarda, el teatre arriba a Mira-sol amb 'Píndoles', a les set. La música agafa el relleu amb el concert d'A Ciegas del St.QBlack, a les sis a La Rampa, i a les set amb les actuacions de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu al Teatre-Auditori i el piano de Susana Gómez al Conservatori. A les nou és el torn d'Ernesto Aurignac Trio featuring Jaume Llombart al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.