Arrenca la Quinzena Verda dels Gausacs


Temes relacionats

La diada de Sant Ponç portarà diumenge a casa castells dels Gausacs inèdits aquesta temporada ( 7/mai/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una diada de Sant Ponç

Imatge d'arxiu d'una diada de Sant Ponç

Els Castellers de Sant Cugat enceten aquest dimarts la Quinzena Verda, un programa d'activitats que cada any impulsen per Sant Ponç i que busca engrescar els membres de la colla, així com els santcugatencs. Enguany la cita, que habitualment acaba amb la Diada de Sant Ponç, tindrà l'actuació al mig de la celebració, aquest diumenge.

Les activitats arrenquen aquest dimarts amb la presentació del concurs que l'entitat ha posat en marxa per premiar els membres més actius en la celebració de la Quinzena Verda. A partir de dimecres els Gausacs es fan més visibles que mai a la ciutat amb actuacions i activitats obertes a la ciutadania. Ho ha explicat la membre de l'equip social dels camises verdes Luana Valls.

Luana Valls

L'objectiu és engrescar la gent de la colla i del poble amb activitats del món casteller i altres destinades a diferents col·lectius.


El programa proposa tallers, assajos oberts i activitats infantils, a més d'actuacions a casa. El plat fort de la celebració arriba aquest cap de setmana. El dissabte estarà marcat pels tallers i l'actuació de vigílies. El diumenge té lloc la Diada de Sant Ponç amb les matinades dels Grabals, la cercavila i l'actuació a la plaça d'Octavià. Després del dinar tradicional, la plaça de Can Quitèria serà l'escenari del concert de Pascual i els Desnatats.

Programa de la Quinze Verda
- Dimarts 8 de maig. Entrega de soques, un sistema de punts que premiarà l'assistència a les diferents activitats de la Quinzena Verda.
- Dimecres 9 de maig, a les 18.45h. Actuació comercial a la Masia de Can Magí.
- Dijous 10 de maig, a les 20.30h. Assaig especial per a la Diada de Sant Ponç.
- Divendres 11 de maig. Entrega d'escuts i camises als nous castellers i sopar de colla.
- Dissabte 12 de maig, a les 10h. Tallers per a canalla i pares a la Casa de Cultura. A les sis de la tarda a l'avinguda Cerdanyola, actuació de vigílies de Sant Ponç amb els Matossers de Molins de Rei, i Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Després està previst un sopar al Club Muntanyenc.
- Diumenge 13 de maig. A les 9h, Matinades de Grabals i a les 11.15h cercavila fins a la plaça d'Octavià. A les 12h, arrenca l'actuació de Sant Ponç amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova. Després està prevista una cercavila de Grabals fins a la plaça de Can Quitèria, on hi haurà el dinar de Sant Ponç i els concert de Pascual i els Desnatats.
- Dimecres 16 de maig, a les 20.30h a la Casa de Cultura. Debat sobre el Concurs de Tarragona.
- Divendres 18 de maig. Assaig amb concurs de camises horteres.
- Dissabte 19 de maig. A les 11h, gimcana per a pares i canalla. A les 16.30h, a la plaça del Rei, taller per al 65è aniversari del CAU Berenguer el Gran. A les 18.45h, sortida del Cercatasques.
- Dimarts 22 de maig. Durant l'assaig, entrega de premis a les millors soques de la Quinzena Verda i projecció de fotos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.