El 'Sant Cugat ve de gust' tornarà a finals de maig en un format reduït

Els 'Tastets del ve de gust' volen donar continuïtat a la fira gastronòmica


  • Comparteix:

El 'Sant Cugat ve de gust' tornarà en un format reduït

El 'Sant Cugat ve de gust' tornarà en un format reduït

Sant Cugat acollirà una nova ruta gastronòmica del 26 de maig al 2 de juny. Els anomenats 'Tastets del Ve de Gust' recullen el testimoni de la proposta enogastronòmica que la Fundació Sant Cugat Actiu va posar en marxa l'any passat, segons ha explicat en una entrevista al 'Sant Cugat a fons' la regidora de Comerç, Mayte Pérez. La iniciativa, que es presentarà en societat la setmana vinent, convidarà el públic a acostar-se als locals de restauració de la ciutat per provar una petita mostra de la seva oferta.

Pérez ha explicat als micròfons del 91.5 de l'FM que el 'Sant Cugat Ve de Gust', com altres activitats com el 'Sant Cugat Experience', requereix una gran inversió econòmica i que enguany han optat per impulsar una versió més reduïda.

Mayte Pérez

Fer cada any aquestes activitats suposa un cost i intentem combinar-ho. Però ja que tenim un sector molt ampli volem donar-los suport i per això hem muntat els tastets.


La regidora de Comerç també ha parlat durant l'entrevista de la Fira de Sant Ponç, que arriba aquest cap de setmana a la plaça d'Octavià i de la qual n'ha destacat enguany la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.