Cap de setmana ple d'activitats per a tots els gustos


  • Comparteix:

El Celler Modernista acull dissabte activitats per a tothom / Foto: Localpres

El Celler Modernista acull dissabte activitats per a tothom / Foto: Localpres

Música, cultura i tallers són les propostes més destacades d'aquest cap de setmana, que arriba amb activitats per a tots els gustos. El Dia Internacional dels Museus és la cita destacada de dissabte i l'agenda es complementa amb titelles i contes per als infants, visites guiades, concerts i festa.

Dissabte
El dissabte arrenca a les deu del matí amb la tercera jornada de la lliga d'atletisme. A la mateixa hora començaran els tallers, a l'Ateneu un curs d'informàtica, i a les onze l'entitat proposa un curs de cuina sobre postres creatives. Pou d'Art organitza un taller de màquina de cosir a dos quarts d'onze. I a la mateixa hora, al Monestir hi haurà 'Fotogrametria: escanegem els capitells del Monestir de Sant Cugat'.

La cultura agafa el seu lloc a partir de les onze del matí amb 'Tast d'escriptura creativa', per aprendre a explicar històries de manera original i atrapar el lector, al Blaumandarina. Per als més petits, a les dotze doble sessió de l''Hora del conte', 'El secret del pelegrí' a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i en anglès, 'The Smartest Giant In Town' a la Miquel Batllori.

A partir de les onze del matí, a la plaça de Sant Francesc començarà 'Fem barri! Monestir-Sant Francesc', amb contes, tallers, un mercat de segona mà, aperitius, música i esports.

De deu del matí a deu de la nit l'ajuntament acull una marató de donació de sang.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Celler Modernista ofereix activitats durant tot el dia: jocs d'onze a dues del migdia i a partir de les sis de la tarda, un viatge al temps del Sant Cugat vitivinícola a les cinc i un concert de cloenda amb vi a dos quarts de vuit del vespre.

Ja a la tarda, a les cinc, una nova visita guiada al Monestir. Una hora més tard, Can Ninot acull l'espectacle de titelles 'El Patufet'. També hi haurà la segona competició classificatòria de la lliga 'Improsionant', a les set de la tarda al Casal Torreblanca, on es batran l'equip blanc i el vermell.

Finalment, durant tot el dia, el Cau de Sant Cugat celebrarà el seu 65è aniversari a la plaça del Rei amb tot tipus d'activitats, tallers, sopar i molta música.

Diumenge
Diumenge serà més tranquil. La jornada comença ben aviat, a les nou del matí amb una passejada per Collserola per descobrir la vall de Sant Iscle. Se sortirà des de la plaça de la Vila. Les inscripcions es poden fer al Club Muntanyenc.

El dia es complementa amb una visita guiada al Monestir a les onze i una altra al Celler Modernista a les dotze. A més, Can Ninot oferirà la segona sessió de les titelles 'El Patufet', a les dotze. El mercat de Brocanters omple el Mercantic de dos quarts de deu del matí a quatre de la tarda. El cap de setmana tancarà amb un nou concert de Joventuts Musicals a l'Escola Municipal de Música, 'La Màgia de la Melodia' a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.