Els aliments artesans i ecològics tornen a omplir la plaça d'Octavià per la Fira de Sant Ponç


  • Comparteix:

La Fira de Sant Ponç ha omplert un any més la plaça d'Octavià de productes artesans d'alimentació saludable durant tot el dissabte. Una quinzena de paradistes ha ofert des de les nou del matí una gran varietat d'aliments artesans i de qualitat com mel, dolços i caramels, herbes, embotits, formatges, fruita i verdura.

Els paradistes viuen la fira com una oportunitat per donar a conèixer els seus productes als santcugatencs.

Paradistes

Volem donar-nos a conèixer, perquè hi ha molta gent de Sant Cugat que encara no ens coneix. / Tenim una herboristeria aquí al costat i aquest any hem decidit portar coses aquí. / És la primera experiència que tinc a la Fira de Sant Ponç i estic molt contenta, hi ha molt bon ambient. / Fa 20 anys que venim i ja tenim la nostra clientela. / És el tercer any que venim, l'any passat va anar molt bé i aquest any repetim.


Alguns dels assistents també aprofiten la proposta per comprar i tastar productes que no troben habitualment.

Assistents

Venim a veure i si ens agrada alguna cosa ho comprem, perquè tot és natural i és molt bo. / Cada any intento passar-hi, perquè sé que hi ha paradetes amb menjar i també jornada castellera. / Crec que es podria fer més sovint. Estar molt bé i pots comprar productes bons i de qualitat.


Fa més de 30 anys que Sant Cugat acull aquesta tradicional Fira de Sant Ponç al voltant de l'11 de maig, una de les festes més antigues que se celebren a Catalunya i que originàriament se centrava en l'oferta d'herbes i remeis casolans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.