Suspesa la declaració de la segona tanda d'investigats pel tall de la C-16 el 8-N


Temes relacionats

Es personen davant el jutge els primers santcugatencs investigats pel tall de la C16 el 8-N ( 7/mar/18)

Els primers dels investigats pel tall de la C-16 el 8-N declararan aquest dimecres ( 5/mar/18)


  • Comparteix:

Una imatge de la concentració en suport als investigats a la Floresta

Una imatge de la concentració en suport als investigats a la Floresta

El jutge ha suspès la declaració dels vuit investigats que queden per declarar pel tall de la C-16 als Túnels de Vallvidrera durant la vaga general del 8 de novembre. Havien de declarar per un delicte de desordres públics, una acusació que el seu advocat, el membre d'Alerta Solidària David Aranda, rebutja.

Aranda ha explicat a Cugat.cat que les acusacions són febles, ja que es va identificar els investigats a partir de les matrícules dels vehicles que hi havia aparcats prop del tall. Això fa que, per exemple, s'hagi cridat a declarar a 'una persona de més de 80 anys', que era 'impossible' que hi pogués participar. L'advocat també refusa les acusacions de desordre públic, que ha afirmat que 'no s'aguanten per enlloc'.

David Aranda

Un tall que tenia una via d'accés oberta, que permetia seguir circulant els vehicles. Només va provocar un embús sense cap transcendència sobre la llibertat deambulatòria o els serveis d'emergència.


L'advocat dels acusats no ha rebut cap notificació oficial de la suspensió de la declaració, però Aranda explica que el motiu podria ser el canvi de jutge per una jutgessa substituta que vol estudiar bé el cas abans de citar els investigats en una declaració que encara no té nova data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.