Cal Temerari posa les bases per refundar-se en favor de la participació

L'espai autogestionat ha reunit els socis en assemblea aquest dissabte


  • Comparteix:

La trobada ha aplegat una trentena de persones / Foto: @caltemerari

La trobada ha aplegat una trentena de persones / Foto: @caltemerari

Una trentena de socis de Cal Temerari ha acordat aquest dissabte refundar l'espai autogestionat per millorar-ne el funcionament. Així, a partir d'ara es treballarà perquè els mecanismes de participació siguin més eficients i per arribar a més ciutadans. Ara una assemblea gestora tirarà endavant aquest procés de transició, que culminarà amb un funcionament basat en assemblees plenàries obertes i bimensuals i comissions de treball.

Cal Temerari va obrir portes el 2015 amb la mirada posada en la igualtat de gènere, la sostenibilitat en la diversitat, el suport mutu, l'economia social i solidària, la cultura i contracultura com a quelcom transformador i la intervenció social i comunitària. Gairebé tres anys després, l'organització ha posat en valor la feina feta, però assegura no conformar-se. El membre de Cal Temerari Julià Mestieri ha explicat què ha motivat els socis a fer aquests canvis.

Julià Mestieri

Teníem la necessitat d'obrir el projecte. La gent tenia interès en implicar-s'hi i hem discutit les millors maneres per aconseguir-ho.


Cal Temerari es troba al número 26 del carrer de la Plana de l'Hospital, tot i que s'entra pel carrer de Sant Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.