Cursos, visites i espectacles: Sant Cugat es prepara per a un cap de setmana carregat de propostes


  • Comparteix:

Sant Cugat, una ciutat carregada de propostes

Sant Cugat, una ciutat carregada de propostes

Les activitats per a tots els públics, cursos i les visites turístiques son algunes de les propostes de les quals es podrà gaudir aquest cap de setmana a Sant Cugat. Les titelles de Can Ninot, la música de Roger Mas i l'obra teatral 'Frankenstein' són algunes idees per gaudir de la ciutat.

Dissabte
L'Institut de la Infància oferirà el curs 'Neurociència i educació: aplicacions pràctiques a l'aula'. L'activitat tindrà lloc a partir de les deu del matí a la Casa de Cultura i cal inscripció prèvia.

El Museu del Monestir ofereix una visita guiada a càrrec de persones afectades per la Síndrome d'Asperger. La proposta arrenca a les cinc de la tarda i cal fer reserva per assistir-hi.

Per als més menuts, Can Ninot proposa la representació de titelles d''Els tres porquets'. Les entrades costen 7,5 euros i es poden comprar a les sis de la tarda, una hora abans que comenci la funció. L'endemà, diumenge, es podrà tornar a veure a les dotze del migdia.

Els infants també podran gaudir de l'últim cap de setmana del Circ Raluy Legacy, que té la carpa instal·lada al parc de l'Arborètum, darrere del Teatre-Auditori.

Per als amants de la literatura, Cal Gerrer acollirà a les set de la tarda una lectura d'homenatge de textos de Montserrat Abelló, 'una de les principals veus poètiques del país'. La trobada dura una hora i és d'entrada lliure.

Diumenge
A la Floresta hi ha festa grossa: d'onze del matí a quarts de tres de la tarda les pistes de Can Llobet acullen la segona edició de l''Enxarxat a la Floresta'. Hi haurà activitats lúdiques i no competitives per a la canalla i per als adults, perquè tothom gaudeixi de la jornada.

Al punt del migdia, a les dotze, sonarà a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música el concert 'La música de les nacions sense estat d'Europa'. Hi participaran tots els alumnes de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. Al mateix espai, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert 'Homenatge a Broadway', amb Anna Luna i Jaume Vilaseca. Les entrades costen vuit euros.

A la mateixa hora, el Teatre-Auditori acull la representació de 'Frankenstein', de Guillem Morales i basada en la novel·la de Mary Shelley. La peça està protagonitzada per Àngel Llàcer i Joel Joan i les entrades costen 28 euros.

Tancarà la jornada al Cafè Auditori el cantautor Roger Mas amb el seu concert. Es tracta d'una activitat d'entrada lliure que forma part de la programació 'Off' del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.