El projecte de l'hort solidari de l'AMPA Turó de Can Mates, premi a la Solidaritat de la FaPaC


Temes relacionats

El projecte 'Hort Solidari' de l'escola Turó de Can Mates, finalista dels Premis FaPaC ( 8/abr/18)


  • Comparteix:

L'Hort de l'escola, premiat / Foto: Huertos Educativos

L'Hort de l'escola, premiat / Foto: Huertos Educativos

L'AMPA de l'escola Turó de Can Mates ha rebut el premi AMPA Solidària que entrega la FaPaC i que reconeix el projecte 'Hort solidari'. El guardó s'ha entregat aquest dissabte a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona en una cerimònia on s'han posat de relleu les iniciatives liderades per les associacions de famílies a escoles i instituts que promouen la cohesió social. Els premiats han rebut un xec de 501 euros.

L'hort solidari, impulsat per l'alumnat de 5è de primària permet vendre la producció de l'hort de l'escola i comprar aliments de primera necessitat que es donen a famílies del mateix centre en situació de vulnerabilitat social. Un dels pilars del projecte és el taller d'introducció al disseny gràfic que va fer l'alumnat per fer arribar la informació a la resta de comunitat educativa i impulsar la venda dels productes cultivats a l'hort.

Els altres guanyadors han estat l'AMPA Escola Sant Llàtzer de Tortosa amb el premi Tothom a l'AMPA i l'AMPA Lola Anglada de Tiana amb el premi Fem Xarxa per l'Èxit Educatiu. També ha rebut un reconeixement el mitjà de comunicació 'Directa' per la contribució a la transformació social i l'associació de famílies de menors transexuals Chrysallis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.