El Sindicat de Llogaters celebra avui el seu primer any en funcionament amb una macroassemblea


  • Comparteix:

El sindicat ha anat celebrant assemblees al llarg del primer any d'existència

El sindicat ha anat celebrant assemblees al llarg del primer any d'existència

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat ha convocat aquest dissabte una macroassemblea a la plaça de Lluís Millet per celebrar el primer any d'existència de l'entitat i marcar un punt d'inflexió per intentar revertir la situació 'd'emergència habitacional i d'exclusió residencial que pateixen els llogaters de Sant Cugat'. Amb aquesta assemblea, el sindicat vol habilitar un espai de trobada que reuneixi el màxim de persones possible per elaborar una diagnosi de la situació de l'habitatge i sensibilitzar i comprometre més persones en l'activitat diària del sindicat.

El membre de l'organització Marco Simarro ha explicat a Cugat.cat que és fonamental que la gent es conscienciï perquè 'la ciutat fa fora els seus veïns'.

Marco Simarro

És fonamental perquè ens estan fent fora. El tema dels preus de l'habitatge a Sant Cugat és desorbitat i ens estem adonant que la gent ha de marxar dels barris on viuen, on estan arrelats.


Simarro també ha posat en valor el primer any d'existència del sindicat, en el qual han aconseguit donar-se a conèixer entre la ciutadania, però remarca que els hi hauria agradat fer més activitats.

Marco Simarro

Fem una valoració positiva. Potser ens ha mancat una mica més d'activitat, però ha sigut un primer any de feina interna i externa a nivell discursiu. La gent ens coneix i reconeix com un interlocutor vàlid.


Recentment, l'entitat s'ha constituït legalment com a associació per poder participar activament al teixit social de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.