Torna la Nit en Blanc amb novetats i la participació de més de 100 comerços


Temes relacionats

'Tastets del Ve de Gust' tanca avui amb una visita pels comerços emblemàtics de Sant Cugat ( 2/jun/18)


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Nit en Blanc

Una edició anterior de la Nit en Blanc

La 7a edició de la Nit en Blanc omple Sant Cugat aquest dissabte amb una jornada en la qual els comerços podran obrir fins a les dotze de la nit i que presenta novetats. La primera d'elles és que el Mercat de Torreblanca se suma a la iniciativa amb una degustació de tastets. La plaça dels Quatre Cantons, la plaça de Sant Pere, la plaça de Doctor Galtés i la plaça de Barcelona seran els punts principals on es podrà gaudir de restauració i 'food trucks'. En total hi participaran 100 comerços de l'eix comercial, el Mercat de Sant Pere i 14 parades del Mercat de Torre Blanca.

La directora del Mercat de Torreblanca, Anna Ribas, valora l'esforç i les ganes que han posat els paradistes a l'hora de participar a la Nit en Blanc.

Anna Ribas

Farem un vermut, decorarem una parada sencera i oferirem cinc tastes diferents. Ens ho farà tot una cuinera serà una activitat molt preparada.


La música i els espectacles estaran presents als carrers i places. En aquest sentit, la programació compta amb un ampli ventall de propostes entre les quals destaca l'actuació del grup d'havaneres Els nois de l'Eixida, la d'Els Incombustibles, la dels solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) , la dels alumnes d'Aula de So i la dels cors amateurs de la ciutat.

Pel que fa la dansa, el hip-hop, el clàssic i un espectacle itinerant de claqué acabaran d'amenitzar la nit. També hi haurà titelles a càrrec de Can Ninot i alguns establiments oferiran tallers com un de cosir garlandes i un altre de ceràmica.

La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Aïda Fernández, es mostra engrescada amb tot el que donarà de sí la Nit en Blanc.

Aïda Fernández

A tothom li agrada anar caminant pel carrer i que el convidin a un tastet, a veure una actuació musica o participar en un ball. És una festa molt diverta i que atrau a tot tipus de gent i de totes les edats.


La vessant solidària enguany estarà present amb la venda de les xancletes 'Empatia' fetes per fundació Grup Catalònia a benefici d'aquesta entitat. Sant Cugat Comerç (StC) i l'Esbart han arribat a un acord pel qual les dues entitats s'alternaran l'espai de la plaça d'Octavià. La 7a Nit en Blanc servirà també per posar punt final a la primera edició dels 'Tastets del Ve de Gust' amb l'entrega de premis a la plaça San Pere.

La Nit en Blanc és una iniciativa impulsada per Sant Cugat Comerç que va sorgir el 2012 amb la idea de donar la benvinguda a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.