Rosa Maria Calaf i Ramón Lobo parlen sobre conflictes globals i periodisme


  • Comparteix:

Els periodistes Ramón Lobo i Rosa M. Calaf

Els periodistes Ramón Lobo i Rosa M. Calaf

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) proposa aquest dijous un diàleg a la Casa de Cultura entre els excorresponsals de guerra Rosa Maria Calaf (RTVE), i Ramón Lobo ('El País'). En la trobada, els periodistes exposaran el punt de vista sobre els conflictes globals. La xerrada començarà a les set de la tarda i anirà moderada pel cap de redacció d''El Cugatenc', Jordi Pascual.

Rosa Maria Calaf és una periodista catalana que als anys 70 va entrar a treballar a Televisió Espanyola on va fer de corresponsal a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Viena i Roma. El 1983 abandonà, momentàniament, Televisió Espanyola per dirigir la programació de Televisió de Catalunya. De la seva trajectòria destaca la cobertura que va realitzar dels Jocs Olímpics d'estiu a Pequín de 2008.

Ramón Lobo és un periodista especialitzat en política internacional que durant 20 anys ha treballat com a redactor al diari 'El País' cobrint diversos conflictes com: Sèrbia i Kosovo, Bòsnia i Hercegovina, Albània, Txetxènia, l'Iraq , Haití i Ruanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.