L'oficina d'aparcament de Francesc Macià entra en funcionament

L'espai acollirà també un punt d'informació sobre el Pla de Millora del Monestir


Temes relacionats

L'Ajuntament demana 'més temps' per ajustar la implantació de l'àrea verda d'aparcament ( 9/mai/18)

El Pla del Monestir es presenta en societat amb dubtes veïnals sobre mobilitat i escombraries (24/feb/18)


  • Comparteix:

L'oficina d'aparcament del passeig de Francesc Macià ha entrat en funcionament aquesta setmana i incorporarà un punt d'informació sobre el Pla de Millora del Monestir. L'espai es trasllada a una ubicació definitiva després d'un mes al pàrquing del mateix carrer. En aquesta oficina es podran fer, de manera presencial, tràmits com donar d'alta un vehicle a l'àrea d'estacionament regulat i resoldre incidències i multes d'estacionament.

L'oficina estarà oberta al públic de dilluns a divendres al matí, de nou a dues del migdia, i de dilluns a dijous a la tarda, de quatre a sis. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, i el Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, han visitat l'espai aquest dimarts. Paraira ha assenyalat que durant les primeres setmanes d'aplicació de l'àrea verda els santcugatencs l'han anat adoptant a poc a poc i que esperen que aquesta oficina serveixi per millorar encara més la informació.

Cristina Paraira

És una cosa nova i ens hi hem d'acostumar. El boca-orella ajuda molt, però era molt important comptar amb aquesta oficina. A vegades ens costa d'entendre i ens agrada més el contacte personal.


A la presentació s'ha acostat una representació de comerciants del barri del Monestir, que han expressat el seu descontentament amb l'aplicació de l'àrea verda i han reclamat ser inclosos com a residents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.