Quatre còmics s'uneixen aquest divendres al Teatre-Auditori en la solidària 'Nit de l'Humor'

Enrique San Francisco, Toni Moog, Txabi Franquesa i Dani Pérez actuen en benefici de l'Associacio l'Estel


  • Comparteix:

Enrique San Francisco, Toni Moog, Txabi Franquesa i Dani Pérez / Foto: Teatre-Auditori

Enrique San Francisco, Toni Moog, Txabi Franquesa i Dani Pérez / Foto: Teatre-Auditori

Els humoristes Enrique San Francisco, Toni Moog, Txabi Franquesa i Dani Pérez actuaran aquest divendres junts al Teatre-Auditori per recaptar fons per a projectes de l'Associació l'Estel. Els quatre còmics faran un monòleg d'uns 25 minuts cadascun i, a més, també interactuaran entre ells en una unió puntual i única. L'espectacle, anomenat 'Nit de l'humor', té una durada d'una hora i mitja i el preu de les entrades és de 20 euros. Els interessats en col·laborar amb l'entitat, que es dedica a l'assistència i a la promoció de persones amb discapacitat intel·lectual, també poden fer un donatiu de 20 euros amb les entrades de fila zero.

Des de l'Associació l'Estel ja han organitzat més d'una vegada esdeveniments per recaptar fons i, en concret 'Comedy Club', és a dir, trobades de diversos humoristes i monologuistes en un mateix espectacle. El president de l'entitat, Josué de la Torre, ha explicat a Cugat.cat que han trobat en l'humor una manera de recaptar fons.

Josué de la Torre

Portem només sis anys i des de fa dos vam trobar en els esdeveniments d'humor una oportunitat per recaptar fons. I l'humor sempre està de moda.


De la Torre també s'ha mostrat molt satisfet d'haver pogut reunir quatre humoristes 'de primera línia' que permeten, assegura, arribar a un públic més heterogeni.

Josué de la Torre

Trobar quatre artistes rellevants que els vagi bé i amb un equipament disponible. Són quatre referents i estem molt contents d'haver-los pogut ajuntar. Un sol ja té força, però quatre en tenen més.


No és la primera vegada que l'Associació l'Estel i el Teatre-Auditori col·laboren. L'entitat va tirar endavant un calendari solidari per aquest 2018 anomenat 'L'Estel rega el món', en què alguns dels seus usuaris es van fotografiar amb artistes que van actuar durant l'any passat a l'equipament santcugatenc. Alguns d'ells són Sara Baras, Rosana, Pablo Carbonell, Lucrecia, Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Clara Segura i el Mago Pop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.