Els taxistes santcugatencs aplaudeixen l'enduriment del codi de vestimenta de l'IMET


  • Comparteix:

Els taxistes hauran de complir una normativa de vestimenta

Els taxistes hauran de complir una normativa de vestimenta

L'Institut Metropolità del Taxi (IMET), que gestiona el servei del taxi a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i en municipis propers com Sant Cugat, ha endurit les normes que regulen l'aspecte dels taxistes pel que fa a la manera de vestir. En concret, els professionals del gremi ja no podran treballar amb samarretes de tirants, xandalls, roba esportiva, pantalons curts ni xancletes, una normativa que ja apliquen Ràdio Taxi Sant Cugat i Excel Taxi Sant Cugat, les dues empreses de taxis amb seu a la ciutat, que aplaudeixen la iniciativa.

El membre de la junta directiva de Ràdio Taxi Sant Cugat Pep Roldán ha assegurat a Cugat.cat que estan d'acord amb la normativa i que fa anys que a l'empresa, malgrat que no tenen uniforme concret, usen codis de vestimenta interns.

Pep Roldán

Completament d'acord amb regular la vestimenta. A causa de la competència que hi ha ara, ens cal pujar un esglaó. Particularment a Ràdio Taxi Sant Cugat ja vam implementar fa anys una normativa interna i tenim vetat el calçat esportiu, pantalons texans i curts i les samarretes.


Roldán també ha afegit que 'a causa de l'exigència' dels clients santcugatencs també fa molts anys que implementen mesures que fa poc són obligatòries, com pagar amb targeta, wifi a disposició dels clients i la limitació de vehicles només de mitjana i alta gamma.

De la seva banda, el president d'Excel Taxi Sant Cugat, Jordi Musoy, ha qualificat d''al·lucinant' que una normativa com aquesta sigui necessària.

Jordi Musoy

Ens sembla al·lucinant que s'hagi de recordar a un professional que no pot prestar servei amb xancletes, bermudes o samarreta de tirants, hauria de sortir de cadascú. Benvinguda sigui la norma, però com a professionals ho trobem al·lucinant.


Els treballadors d'Excel Taxi Sant Cugat van uniformats amb vestit i corbata des que van començar a donar servei el 2013. Tots els vehicles de la flota són d'alta gamma, en concret Mercedes-Benz. També ofereixen serveis com wifi, cobrament amb targeta, carregador de dispositius mòbils, premsa diària i ampolles d'aigua, a més de conductors 'amb bona presència' i 'tracte agradable'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.