Llibertat provisional per al santcugatenc investigat en el cas contra la Diputació de Barcelona


Temes relacionats

El detingut santcugatenc en la macrooperació policial contra la Diputació passa a disposició judicial aquest divendres (24/mai/18)


  • Comparteix:

Dues furgonetes de la policia espanyola entrant al parking subterrani de la Ciutat de la Justícia / Foto: ACN

Dues furgonetes de la policia espanyola entrant al parking subterrani de la Ciutat de la Justícia / Foto: ACN

El magistrat del jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona ha deixat en llibertat provisional sense mesures cautelars el santcugatenc detingut aquest dijous en la macrooperació policial contra el presumpte desviament de fons públics de la Diputació de Barcelona. La implicació del santcugatenc, vinculat llavors a Pimec, respon a quatre contractes menors concedits per la Diputació a la seva empresa, la santcugatenca Sestrategic i Konsector, entre el 2012 i el 2013. La quantitat total de les adjudicacions supera els 65.000 euros. El santcugatenc s'ha acollit al dret de no declarar.

El jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona veu indicis d'un presumpte delicte de malversació de cabals públics, prevaricació administrativa i tràfic d'influències en la concessió de diversos contractes.

El santcugatenc va ser detingut aquest dijous arran de la investigació sobre un entramat que hauria defraudat un mínim de dos milions d'euros a través de subvencions fraudulentes en matèria de cooperació al desenvolupament entre el 2012 i el 2015.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.