El Banc del Temps de Mira-sol celebra el seu primer any amb música i voluntat de créixer


Temes relacionats

Neix el Banc del Temps de Mira-sol amb la voluntat d'impulsar iniciatives conjuntes amb el de Sant Cugat (25/mai/17)


  • Comparteix:

El Banc del Temps de Mira-sol ha celebrat aquest divendres el seu primer aniversari amb l'objectiu de consolidar-se i de créixer. La música en directe i un pica-pica han amenitzat la festa, que ha reunit al Casal de Mira-sol, seu de l'entitat, una quarantena de persones. El Banc del Temps de Mira-sol, independent del de Sant Cugat, que té 13 anys, organitza diverses activitats i xerrades gratuïtes a partir de l'intercanvi de temps. Els interessats en formar-hi part es poden inscriure a la secretaria del casal del districte els dilluns, de cinc a set de la tarda, i els dijous, d'onze a una del migdia.

Una de les secretàries del Banc del Temps de Mira-sol, Mercè Pérez, s'ha mostrat satisfeta de la feina feta durant aquest primer any.

Mercè Pérez

Sempre penses que podria haver anat millor, però gent amb més experiència ens diu que ha anat molt bé. Les coses al principi costen, però estem contents perquè hem fet moltes xerrades i activitats. Falta que la gent intervingui més a nivell individual.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha assegurat que l'entitat està 'consolidada'.

Susanna Pellicer

Avui estem de celebració. Només és el primer aniversari del fill del Banc del Temps de Sant Cugat que ja porta 13 anys. És una satisfacció, aquest any ja ha quedat consolidat amb tot tipus d'activitats.


L'acte ha comptat amb música en directe de la mà de dos joves músics, l'Èrik i l'Elsa, i del Cor d'Homes, que debutava com a banda. Els assistents també han pogut gaudir d'un pica-pica i de l'observació de les estrelles, a càrrec de membres de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix (AASCV).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.