Els Bombers sufoquen un incendi en un magatzem del clausurat camp de golf de Sant Joan


  • Comparteix:

El foc ha causat una columna negra visible des de diferents punts de la ciutat / Foto: Ajuntament

El foc ha causat una columna negra visible des de diferents punts de la ciutat / Foto: Ajuntament

Un incendi s'ha declarat aquest divendres, poc abans de les vuit del vespre, en un magatzem del clausurat camp de golf de Sant Joan. El foc, que s'ha controlat en 30 minuts i s'ha extingit en un parell d'hores, ha calcinat vuit cotxes de golf i ha afectat part de la teulada, però no ha danyat l'estructura de l'edifici, ha informat Bombers. El cos ha empleat set dotacions en els treballs d'extinció de les flames, que no han ocasionat ferits. El foc ha provocat una columna de fum negra, visible des de diversos punts del municipi.

La Policia Local i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han acudit a l'operatiu. El foc s'ha declarat en un magatzem de 350 metres quadrats on es guardaven cotxes de golf.

En estar tancades les instal·lacions, Bombers han contactat els propietaris de les instal·lacions tancades des de primer de mes. L'equipament està tancat de manera provisional per ordre de la Federació Catalana de Golf per 'evidents i manifestos incompliments de la societat que gestionava' la instal·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.