El Sant Cugat Ve de Gust apropa la gastronomia i els establiments locals a la ciutadania


  • Comparteix:

La ruta gastronòmica 'Tastets del Ve de Gust' ha apropat als santcugatencs les especialitats de 40 establiments de restauració aquest dissabte en una jornada que ha estat acompanyada per activitats a la plaça de Can Quitèria i a Quatre Cantons. Organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu, la iniciativa ha ofert tastets a un preu fix d'entre 2,5 i 3,5 euros per donar a conèixer la gastronomia de la ciutat. Cugat.cat ha col·laborat fent un programa especial en directe des de Quatre Cantons amb convidats que han parlat sobre alimentació i gastronomia.

Els restauradors han posat en valor la iniciativa com una bona manera de mostrar als ciutadans la gran varietat de productes que ofereixen els establiments de la ciutat.

Restauradors

És una iniciativa que ens permet mostrar el nostre emblema de la primavera i estiu ara que estem a les portes. / Volem donar a conèixer que aquí hi ha molta activitat i gastronomia i que la gent la gaudeixi.


Aquesta segona edició ha reduït el cost de 30.000 euros a 6.000, i ha rebut el suport de Sant Cugat Comerç (StC). La presidenta, Aida Fernández, ha remarcat que 'és una proposta molt positiva' per tots els comerços.

Aida Fernández

És una forma perquè els cituadans s'apropin al seu establiment i puguin prendre un tastet de la seva gastronomia. És una fórmula molt positiva per tots els comerços.


Els dos punts neuràlgics de la ruta han estat la plaça de Can Quitèria, on les actuacions musicals han amenitzat la jornada; i la plaça de Quatre Cantons, que ha acollit diverses xerrades relacionades amb l'alimentació i l'estil de vida saludable i el programa especial de Cugat.cat. La directora del magazín 'Sant Cugat a Fons', Carme Reverte, ha explicat que amb el programa 'es fa ciutat a través de la gastronomia'.

Carme Reverte

El que intentem és establir aquesta relació entre el client i l'establiment. El que intentem és fer ciutat a través de la gastronomia.


Totes les persones que participin a la votació del millor tastet al web Tastets.santcugat.cat podran optar a guanyar diferents premis, entre ells un viatge a Sicília.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.