La primera Diada del joc i l'esport a Volpelleres aplega prop de 250 persones al Parc de la Guineu


  • Comparteix:

La primera Diada del joc i l'esport de Volpelleres ha aplegat prop de 250 persones al Parc de la Guineu. Organitzada per l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (AVBP), la cita ha servit per aplegar les famílies del barri i reivindicar l'espai com un punt on fer esport a l'aire lliure.

Futbol, bàsquet, hanbol, ball, proves d'enginy i un circuit sobre rodes han estat alguns dels jocs que petits i grans han pogut practicar tots junts. També s’ha habilitat un espai per al descans i la gastronomia amb una oferta de foodtrucks. Les famílies s'han mostrat encantades amb la iniciativa i valoren positivament que al barri es muntin aquest tipus d'activitats.

Participants

És molt divertit. Els nens aprenen a jugar a diversos esports i a l'aire lliure. / Ens agarada molt que es comencin a fer més activitats al barri. / És el primer cop que vinc i ens ho passarem molt bé.


La primera Diada del joc i l'esport de Volpelleres neix amb l’objectiu de dinamitzar la vida al barri. Altres anys s'havien organitzat actes de caire cultural. Enguany, però, coincideix que Sant Cugat és Ciutat Europa de l'Esport. Per aquest motiu l'activitat física ha estat la protagonista. El president de l'AVBP, Alberto Valcarce, ha remarcat que el Parc de la Guineu és el lloc més idoni per celebrar aquesta diada.

Alberto Valcarce

Auqesta vegada hem canviat d'escenari. Es tractava d'una zona verda desaprofitada al barri i hem proposat des de l'Associació posar Parc de la Guineu.


Aquest dilluns el ple municipal va donar llum verda al nom de Parc de la Guineu. L’associació de veïns ha presentat una proposta a través dels pressupostos participatius per consolidar l'espai com una de les zones per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.