Una cinquantena de músics alemanys apropa avui la música simfònica als alumnes del Pi d'en Xandri


Temes relacionats

Mig centenar d'alumnes alemanys visiten Sant Cugat per compartir una setmana de música simfònica (22/mai/18)


  • Comparteix:

La Jugend Sinfonie Orchester / Foto: Facebook

La Jugend Sinfonie Orchester / Foto: Facebook

La Jugend Sinfonie Orchester, formada per una cinquantena d'alumnes alemanys que es troben aquesta setmana d'intercanvi a la ciutat, actuarà aquest dimarts a dos quarts de quatre de la tarda a l'escola Pi d'en Xandri en una activitat pedagògica per mostrar als més petits les seccions d'una orquestra simfònica. Abans, a dos quarts de dues, els joves músics oficialitzaran l'estada a la ciutat amb una rebuda institucional a l'Ajuntament. El projecte d'intercanvi musical està organitzat per l'escola de música i dansa Fusió.

La directora de Fusió, Gemma Navarra, ha explicat a Cugat.cat en què consisteix l'activitat.

Gemma Navarra

És una idea pedagògica per nens de 6 a 12 anys en què se'ls explicaran les seccions que componen una orquestra simfònica amb exemples sonors. Tocaran obres simfòniques perquè escoltin els timbres que se'ls han explicat.


Els estudiants alemanys, que tenen entre 12 i 25 anys, està previst que visitin el Monestir i el Museu aquest dimarts a la tarda, mentre que tornaran a actuar aquest dimecres a dos quarts de quatre de la tarda, en aquest cas pels alumnes de l'escola Collserola. La seva estada a la ciutat posarà punt final dissabte al matí, després del concert de cloenda a la sala polivalent del Conservatori aquest divendres a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.