Els alumnes del Collserola s'aproximen avui a la música simfònica amb la Jugend Sinfonie Orchester


  • Comparteix:

L'escola Collserola rep la visita de l'orquestra alemanya

L'escola Collserola rep la visita de l'orquestra alemanya

La Jugend Sinfonie Orchester, formada per una cinquantena d'alumnes alemanys que es troben aquesta setmana d'intercanvi a la ciutat, torna a actuar aquest dimecres a dos quarts de quatre de la tarda per apropar la sonoritat i les seccions de la música simfònica als més petits. En aquesta ocasió, els alumnes del Collserola rebran els joves músics alemanys, que aquest dimarts han visitat l'escola Pi d'en Xandri. Es tracta d'una activitat pedagògica per mostrar les seccions d'una orquestra simfònica als nens i nenes als nens i nenes. El projecte d'intercanvi musical està organitzat per L'escola de música i dansa Fusió.

La directora de Fusió, Gemma Navarra, ha explicat a Cugat.cat en què consisteix l'activitat.

Gemma Navarra

És una idea pedagògica per nens de 6 a 12 anys en què se'ls explicaran les seccions que componen una orquestra simfònica amb exemples sonors. Tocaran obres simfòniques perquè escoltin els timbres que se'ls han explicat.


Els estudiants alemanys tenen previst per aquest dimecres iniciar la visita a l'escola Collserola a dos quarts de deu del matí per compartir la música simfònica amb els alumnes fins l'hora del concert, a dos quarts de quatre de la tarda. La seva estada a la ciutat posarà punt final dissabte al matí, després del concert de cloenda a la sala polivalent del Conservatori aquest divendres a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.