Sant Cugat Comerç espera aplegar unes 250 persones al sopar d'aquesta nit


  • Comparteix:

L'associació celebra els seus 25 anys amb activitats especials

L'associació celebra els seus 25 anys amb activitats especials

Unes 200 persones han confirmat ja la seva assistència al sopar que organitza Sant Cugat Comerç aquesta nit al restaurant Can Cabassa. Coincidint amb els 25 anys de l'associació i amb la seva futura integració a la Federació de Comerciants, l'entitat ha preparat activitats especials, entre elles una orquestra que interpretarà cançons representatives de l'últim quart de segle.

Els responsables de l'associació Sant Cugat Comerç esperen aplegar aquesta nit al restaurant Can Cabassa unes 250 persones, relacionades amb el comerç local, per celebrar el sopar anual de l'entitat. Es tracta d'una celebració especial, ja que coincideix amb el 25è aniversari de l'entitat i amb l'obertura d'una nova etapa, marcada per la imminent constitució de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, que implicarà, a mig termini, la dissolució de Sant Cugat Comerç.

Maria Eulàlia Egea és la presidenta de l'associació degana del comerç a la nostra ciutat.

Maria Eulàlia Egea

Tenint en compte que aquest any fem 25 anys i que fem un preu molt simbòlic per als nostres socis, esperem que al sopar hi participin unes 250 persones.


La música anirà a càrrec d'una orquestra, que interpretarà cançons representatives dels 25 últims anys. Ho explica Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

Amb motiu dels 25 anys, volem fer un repàs per les cançons més representatives de l'últim quart de segle. L'espai, gran, ens ho permet.


A més, Sant Cugat Comerç reconeixerà la tasca de tots els expresidents que han dirigit l'entitat i entregarà l'última edició del premi 'Tota una vida dedicada al comerç', que anirà a mans dels botiguers més antics de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.