Mode de Preview Global amb data de : on

Celebrat el sorteig dels 32 habitatges públics per a gent gran de Rius i Taulet


  • Comparteix:

El sorteig ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El sorteig ha tingut lloc a la Casa de Cultura

Una seixantena de persones ha assistit aquest dimecres al sorteig de 32 pisos de lloguer de protecció oficial per a gent gran de l'avinguda de Rius i Taulet. Els santcugatencs amb els números 189, 23 i 84 a la llista definitiva són els tres primers en l'ordre de prioritat d'adjudicació dels habitatges. El sorteig s'ha fet a la Casa de Cultura amb un programa informàtic que ha ordenat les 325 sol·licituds que complien les bases. Està previst que al setembre es publiqui la llista provisional dels pisos adjudicats i a l'octubre la definitiva, una vegada presentades les al·legacions. Després de visitar-los, les persones que els hagin tocat els habitatges signaran el contracte i podran entrar a viure al novembre.

Els habitatges s'han repartit en cinc lots diferents segons el nivell de renda, per afavorir els sol·licitants amb menys ingressos, a més d'altres criteris, com la composició familiar.

Aquesta llista, a més, és la que utilitzarà l'empresa municipal d'habitatge per adjudicar els habitatges que quedin lliures a partir d'ara.

Queda pendent que Serveis Socials gestioni el procés relatiu a l'adjudicació de set pisos reservats per a persones amb vulnerabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.