Sant Cugat reconeix la cinquantena de projectes d'Aprenentatge Servei


  • Comparteix:

Fotografia de família de tots els participants que han rebut el diploma de reconeixement

Fotografia de família de tots els participants que han rebut el diploma de reconeixement

Sant Cugat ha reconegut aquest dimecres la feina feta durant aquest curs als projectes d'Aprenentatge Servei (APS), una cinquantena d'iniciatives que els centres escolars de la ciutat impulsen amb altres entitats i amb un objectiu pedagògic i solidari. Escoles i instituts treballen per donar resposta a les necessitats de l'entorn de la mà d'entitats com residències, llars d'avis, clubs esportius, centres penitenciaris i tot tipus de col·lectius del tercer sector.

Entre els projectes que han rebut el diploma d'agraïment de mans de la regidora d'Educació, Esther Salat, hi ha per exemple: el de l'institut del CAR amb les presons de Can Brians i Quatre Camins o el de l'institut Arnau Cadell amb residències de la ciutat. També són habituals els projectes entre diferents grups del mateix centre o entre diferents centres educatius.

Salat ha destacat aquest aprenentatge de qualitat a través de 'metodologies innovadores' que fomenten la motivació, el treball en equip, la curiositat de l'alumnat i la vivència de situacions reals.

Esther Salat

Amb un disseny que permeti que els alumnes puguin adquirir coneixements i posar-los en pràctica en una situació real.


Salat també ha assegurat que els projectes d'Aprenentatge Servei permeten als alumnes establir vincles amb l'entorn social i fan millor la ciutat perquè 'ens fan millors com a persones'. Els participants han posat en valor les experiències 'enriquidores' i 'gratificants' viscudes en aquests mesos de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.