Gossos, Gerard Quintana i Joan Dausà, avui a Sant Cugat per al concert de suport als 'presos polítics'


Temes relacionats

Mig miler de persones tenyeixen de groc la plaça de Barcelona per reclamar la llibertat dels 'presos polítics' (31/mai/18)

Diana Riba: 'No acostar els presos als familiars suposaria una vulneració dels drets dels infants' (28/mai/18)


  • Comparteix:

Cartell del concert / Foto: Free Romeva

Cartell del concert / Foto: Free Romeva

Gossos, Gerard Quintana i Josep Thió i Joan Dausà participaran en el concert solidari d'aquest divendres que organitza la campanya Free Romeva, i que presentaran l'actor Joel Joan i la periodista santcugatenca Marina Romero. La plataforma prepara aquesta nova acció en suport dels 'presos i exiliats polítics' que tindrà lloc al parc de Ramon Barnils, a partir de dos quarts de set de la tarda. En el concert participaran altres artistes com el raper Elgio, Pasquines i Companyia Elèctrica Dharma. Completen el programa propostes de poesia, parlaments i actuacions dels Castellers, els Bastoners i el Tabalers de Sant Cugat entre d'altres sorpreses.

La recaptació de fons es farà amb la venda de menjar en els 'food trucks' i amb donacions directes dels assistents. La membre dels Gausacs i portaveu de Free Romeva, Anna Ibáñez, explica que amb les accions que duen a terme des de la plataforma volen donar suport als 'presos i exiliats polítics'.

Anna Ibáñez

Nosaltres som propers al Raül, però ens concerneixen tots. És una manera de fer el que podem perquè la situació es reverteixi i per fer arribar al Raül i als altres el nostre suport tan directe com puguem.


La jornada començarà a la tarda i s'allargarà fins a la nit amb un programa apte per a tots els públics i gran diversitat de propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.