La cursa solidària 'Metres de vida' recapta al voltant de 6.000 euros per a la lluita contra el càncer


  • Comparteix:

'Metres de vida' ha unit petits i grans en una mateixa causa aquest dissabte amb la cursa solidària per l'Associació Espanyola contra el Càncer, que ha recaptat aproximadament 6.000 euros. La delegació local de l'entitat i l'empresa Teampartners han unit esforços per apropar la causa a la ciutadania i fer-la visible amb una activitat que ha reunit al voltant de 500 participants al Casal de Mira-sol.



La cursa s'ha dividit en tres categories segons les distàncies: la d'1 quilòmetre, la de 5 i la de 10 perquè corredors de totes les edats hi poguessin participar. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat per què han decidit assitir a la cursa.

Participants

Em sembla una molt bona causa per participar. / Hem portat també els nostres nens petits. / Som veïns de Sant Cugat i ens agrada molt poder contribuir a aquesta causa. / Ens agrada córrer i també podem ajudar. És molt positiu.


El gerent de Teampartners i un dels organitzadors de la cursa, Xavier Requeno, ha posat en valor que les empreses es comprometin en causes com la de la lluita contra el càncer.

Xavier Requeno

Teampartners ha organitzat aquesta cursa perquè hi creu. Ens hem de comprometre a causes com aquesta. En definitiva, hem de gaudir d'aquesta diada solidària, familiar i de participació.


Tots els diners recaptats de les inscripcions s'han destinat a l'Associació Espanyola contra el Càncer. La presidenta de la junta local de l'entitat, Esther Alòs, ha remarcat la importància de la cursa perquè 'tothom té algú per qui córrer'.

Esther Alòs

Estem molt contents d'aquesta iniciativa. Tothom té una persona per qui córrer. Amb això, la gent de Sant Cugat tindrà una cursa solidària que els motivarà i s'ho pasaran molt bé.


A la jornada també hi ha assitit la tinenta d'alcalde Carmela Fortuny, presidenta del consell de barri de Mira-sol, que ha recordat l''ADN solidari' de Sant Cugat.

Carmela Fortuny

La nostra ciutat té en el seu ADN moltes iniciatives solidàries adreçades a moltes entitats i necessitats. Estem molt orgullosos de que avui Mira-sol s'ompli de metres de vida.


L'activitat ha format part del programa de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.