La pluja obliga a muntar la catifa floral del Corpus Christi al Claustre del Monestir

La decisió s'ha pres per precaució


  • Comparteix:

Els voluntaris ha preparat la catifa dins el Claustre

Els voluntaris ha preparat la catifa dins el Claustre

L'amenaça de pluja ha obligat a traslladar la catifa floral del Corpus Christi al Claustre del Monestir. L'Ajuntament ha cedit aquest espai a la parròquia de Sant Pere d'Octavià, encarregada d'organitzar la festa, per evitar que un possible ruixat destrossés la feina feta. El blanc, el groc, el vermell i el verd han estat els colors protagonistes. Les roses i els clavells, en totes les seves variants cromàtiques, s'han convertit en el material per fer realitat els dibuixos enguany. L'escola Pureza de María ha col·laborat amb la realització d'una de les catifes.

La voluntària del Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, Cristina Romances, ha explicat a Cugat.cat el significat dels dissenys d'enguany.

Cristina Romances

Aquest any tenim tres dissenys diferents. El grup de joves ha fet una àncora, símbol cristià de l'esperança. Els voluntaris de la parròquia han fet una Mitra i l'escola Pureza de María un anyell.


Rere la catifa floral del Corpus Christi hi ha la feina de 40 voluntaris que en tres dies s'han encarregat d'anar a buscar les flors al Mercat de Flor i Planta Ormental de Vilassar de Mar, ha tenyit de colors els encenalls de fusta i ha carregat sacs de compost de plantes, la base que fa possible les formes de la catifa. Tot plegat ha comportat 9 hores de feina repartides en tres dies.

Centenars de persones han passat pel Claustre per participar a la Missa Major i, tot seguit, seguir la tradicional processó del Santíssim pels Jardins del Monestir. La cita religiosa ha acabat al vespre amb la música de Pau Tarruell i l'actuació dels Geganters de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.